WINDOWSBASERADE DATORPROGRAM

Vi utvecklar datorprogram i de vanligaste programspråken såsom VB, VB6, C++ och Java. Självklart tar vi ett helhetsgrepp på uppgiften och kan driva projektet från kravspecifikation till release.

Du som kund behöver inte ha tidigare erfarenhet från upphandling av den här typen av tjänster. Vi är stolta över den kompetens vi byggt upp kring att identifiera kundens behov och konkretisera detta i ett koncept och en kravspecifikation.

Vi arbetar med kundens grafiska profil och “tone of voice” för att skapa en mjukvara som användaren omedelbart relaterar till uppdragsgivarens verksamhet och produkter.

BI Dry

BI Dry

AB Betongindustri

Programvara för prognostisering av betongkonstruktioners uttorkningsförlopp. En av Sveriges ledande producenter av färsk betong, Betongindustri AB, lanserade 2007 konceptet BI Dry för fuktsäkert betongbyggande. Med hjälp av datorprogrammet BI Dry tar man ett helhetsgrepp över fukten i betongen med hjälp av säkra prognoser för utprovade betonger, de såkallade TorkBI-produkterna ... Läs mer »

WEBBSIDOR OCH WEBBHOSTING

Helhetslösning för kunder som vill ha mer än vad en vanlig designbyrå eller webbhotell kan hjälpa till med. Vi erbjuder lösningar som passar utmärkt för den som vill ha en professionell och problemfri närvaro på Internet. Vi finns med i hela utvecklingsfasen med konceptdesign, fotografering, bildbehandling och webbdesign. Därefter fortsätter vi där många webbdesigners slutar. Vi ser till så att webbsidan hostas på ett riktigt sätt och går längre än vad ett vanligt webbhotel gör genom fullständig support och ett nära fortsatt samarbete i fortfarighetsfasen samt med vidareutveckling av webbsidan. Vi är kanske inte billigast men vi vill tro att vi är bäst på att vara kundnära och lyhörda.

www.radapto.se

www.radapto.se

Radapto Hälsa & Coaching

Enligt kundens önskemål utarbetades design, färgschema och val av bilder för webbsidan. Webbsidan har ett användarvänligt webbgränssnitt för redigering av innehåll och har, efter kundens önskemål, utökats med ytterligare funktioner när dessa behövts. Detta är en del av vår supportverksamhet — ett nära samarbete med kunden för att ta fram de lösningar som önskas för ... Läs mer »

UTVECKLING AV HÅRDVARA, EMBEDDED DESIGN OCH TELEMATIK

Vissa applikationer når inte hela vägen fram utan ännu ett steg där en PC inte räcker till eller får plats. Vi kan stå till tjänst med utveckling av kundspecifik hårdvara och samarbetar med välrenommerade aktörer inom bland annat telematiksektorn. Vi knyter samman informationsinsamling från trådlösa givare, dataloggers eller GPS-enheter via Internet eller andra nätverk till ett datorprogram i en PC eller en handhållen enhet såsom en mobiltelefon. Många applikationer behöver dock inte vara så avancerade. Vi har också erfarenhet från utveckling av enkel och billig testutrustning för bilverkstäder - helt utan inbyggda enchipsdatorer eller GPS-mottagare.

Testutrustning

Testutrustning

Testutrustning för kopplingsdon, bilar/släpvagnar

Testutrustning för kopplingsdon på bilar och släpvagnar – testar såväl bilen som släpet. I samarbete med Viaduktens bil i Oskarström utvecklades denna smidiga utrustning. Den är avsedd för verkstäder och uthyrningsföretag som dagligen arbetar med släpvagnar. Enheten kan felsöka såväl bil som släpvagn. Utgångarna på bilen kan belastas med en knapptryckning för att säkerställa ... Läs mer »